Het debuut van Kim als auteur…

In deze thriller blijkt de kersverse echtgenoot van Myriam een psychopaat pur sang. Door middel van flashbacks wordt zijn ware aard duidelijk en zijn redenen om haar te mishandelen. Roodborstje-webMyriam vecht voor haar leven en probeert zich niet te verliezen in verdriet en angst. Kan de symboliek van het roodborstje haar overeind houden? Dan krijgt ze hulp, maar wie zijn dit en wat hebben ze met haar te maken? Zijn ze haar vertrouwen waard of zijn ze elk op hun eigen wijze uit op wraak?

 Zal ze vluchten en kan ze hem stoppen? Of heeft ze voorgoed haar kleuren verloren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s