Twee meisjes delen een verschrikkelijk verleden. De één overleeft, de ander niet. Toch blijven ze als tweeling altijd één.

Ravenzwart bloed is beloond met een juryprijs, de Indie Award 2019 voor beste plottwist én een eervolle nominatie voor de juryprijs voor het beste boek van 2019. Een Indie Award is dé literaire prijs voor zelfpublicerende auteurs. Bestel de paperback of Ebook hier

Inka was het tweelingzusje van Tess. Op Tess en haar broertje na is bij een familiedrama hun hele familie omgekomen. Hoewel Inka ook slachtoffer was van wat haar vader had aangericht heeft ze toch een stem.

Haar terugblikken geven een blik op het verleden.  Inka heeft nooit begrepen waarom niemand haar en haar zusje beschermde tegen haar gewelddadige vader en verknipte broer. Haar boosheid nam steeds grotere vormen aan. Ze moest en zou Tess beschermen.
Tess lijdt een gelukkig leven, denkt ze.  Ze leeft in het hier en nu. Hoewel ze het wegstopt, spelen de gebeurtenissen nog immer een rol in haar leven. Een grotere rol dan ze kan vermoeden. Haar relatie met de bezitterige Machiel helpt ook niet mee. Ze beëindigt de relatie, waar Machiel geen genoegen mee neemt. Als ook haar broertje David weer opduikt in haar leven, kan ze de pijnlijke herinneringen niet meer stoppen.

Twee verhaallijnen komen samen op dramatische wijze. Zal Tess ooit haar verleden kunnen verwerken en het geluk weer kunnen vinden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s